Bilskrot spel Garbage Garage

Garbage Garage – Bilspels nöjet

Webbläsarspel - Upjers.com

Garbage Garage – Det varierande Skrotplats spelet

I det varierande skrotplats spelet Garbage Garage bygger du på ditt eget skrotupplag. Demonterar olika bilar, säljer delar till bästa möjliga pris och kan inkludera virtuell vänskap med andra spelare runt omkring dig, för att stödja varandra och gemensamt dela på vinsten. Upptäck de olika möjligheterna i webbläsarspelet Garbage Garage.


Garbage Garage

Garbage Garage – Kultspelet

De är kult TV: De kända skrotplats-bröderna Ludolf visar dig skrotspelet Garbage Garage alla viktiga funktioner.

Spelupplevelsen

Detta spelkoncept är en sann konkurrensfördel. För i skrotplats- spelet Garbage Garage skapar du din egen bil verksamhet.

Garbage Garage – din egen Skrotplats
Använd Biltrimning för att förbättra din bil
Manni Ludolf och hans bröder att följer dig genom spelet
Attraktiv dam i spelet

En Skrotplats i Webbläsaren

Garbage Garage ger dig det roliga skrotplats-spelet i webbläsaren. Upplev tillsammans med Ludolf bröderna ett extraordinärt webbläsarspel. Så kör de från tv kända bildelarna och skrotplats-specialister genom spelet. De förklarar för dig de viktigaste funktionerna och presentera dig för alla de viktiga spela områden. Upplev det unika online-spelet, hantera bildelar och bygg på din skrotplats.

Gratis Bilspels-nöje

Det startar med en liten bil, som definieras som den första typen av fordon på skrotupplaget. I skrot-spelet börjar du i små proportioner. Ditt mål är att gradvis öka din skrot. För detta behöver du GDollar spelets valuta och en bra mängd energi. Så några minuters mellanrum kommer bilar att levereras till din skrot, som du transporterar till en parkeringsplats och därifrån till rampen. På rampen startar sedan den faktiska demonteringen av de olika komponenterna. För denna process behöver du energi. De demonterade bildelarna kan du sedan sälja i ditt garage till bästa möjliga pris.

Bedriv handel med dina bil reservdelar och få belöningar
Konkurrera med andra spelare på arenan i Garbage Garage

Spela med Gratis: Upjers-Spel

Inom några år har webbläsarspel blivit ett massfenomen. Miljontals människor runt om i världen att spelar gratis onlinespel. Sedan 2006, fastställer Bamberg spelutvecklaren upjers webbläsarspel här. Detta inkluderar också gratis skrotplats spel Garbage Garage.

Forum - GarbageGarage