Bilspel online >> Garbage Garage

Garbage Garage – Din virtuella Skrotplats

Webbläsarspel - Upjers.com

Garbage Garage - Bilspel i Webbläsaren

Den som vill uppleva ett underhållande online Bilspel kommer att finna att skrotplats spelet Garbage Garage är det riktiga. I webbläsarspelet tar du rollen som en bilåtervinnare och bygger en egen skrotplats verksamhet. Här har du en mängd olika design alternativ tillgängliga. Gradvis utökar du din skrotplats och upplever allt det roliga i online bilspelet.


Garbage Garage

Garbage Garage – Bilspel Online

Med dess talrika funktioner erbjuder Garbage Garage alla webbläsarspel fans det ultimata bil webbläsarspel online-nöje.

Spel för alla

Webbläsarspel inspirerar människor i alla åldrar. Detta inkluderar online webbläsare bilspel som kan spelas gratis.

Garbage Garage – din egen Skrotplats
Använd Biltrimning för att förbättra din bil
Manni Ludolf och hans bröder att följer dig genom spelet
Attraktiv dam i spelet

Garbage Garage – Spelinnehåll

I Garbage Garage, det omväxlingsrika skrotplats spelet, expanderar man gradvis sin bil återvinning. Du startar på en översiktlig skrotplats med ganska lite funktioner. Där kan du demontera din första lilla bil på rampen, senare följer alltid större fordon. Ju bättre fordonen är, desto mer GDollar kan du tjäna på försäljning av varor. Garbage Garage ger dig fantastiskt bil webbläsarspel online-nöje.

Spel Mångfalden

Upptäckt nu det imponerande utbudet av bilspel online. I Garbage Garage, i det extraordinära bil-spels online nöjet driver du din egen skrotplats som du utökar från nivå till nivå. Genom spelet kommer du att åtföljas av bröderna Ludolf. Tysklands mest berömda skrotplats operatörer visar de viktigaste funktioner i spelet för dig. Upplev med Manni, Uwe och Peter Ludolf den fascinerande världen av online bilspel och spela med nu gratis. Allt vad du behöver för att spela med är en dator med internetanslutning och en giltig e-postadress. Då kan du börja spela det kultbrytande webbläsarspelet direkt.

Bedriv handel med dina bil reservdelar och få belöningar
Konkurrera med andra spelare på arenan i Garbage Garage

Gratis spelupplevelse: Upjers-Spel

Sedan 2006, har Bamberger spelutvecklaren och spelutgivaren upjers publicerat webbläsarspel. De färgglada onlinespelen kan spelas utan nedladdning och installation i webbläsaren. Mångfalden av genrer är imponerande, allt från genrer som online bilspel till underhållande simuleringar.

Forum - Garbage Garage